אירוח חורפי
- 05/08/2010
- זמן קריאה מוערך: 25 שנ'
עיצוב השולחן הוא למעשה הדבר הראשון שאליו נחשפים המוזמנים ולכן חשוב שתתאימו את העיצוב השולחן לאופי האירוע. אם בכוונתם להגיש ארוחה חורפית לכו על צבעים חמים כמו אדום, חום, שמנת.
דבר נוסף הוא אגרטל גדול ושקוף עם פירות עונתיים בגוון אחד עשוי לתת מראה מלא רושם. נסו: תפוחים, רימונים או לימונים צהובים.
קטגוריות
עוד בנושא
-
"המדריך לטיפוח טבעי", ד"ר דיאן דינסין בוכמן (Ph.D)
פרטי יועץ הספר: "המדריך לטיפוח טבעי". מחבר: ד"ר דיאן דינסין בוכמן...
-
ד"ר פרסון אלכס, רופא שיניים
פרטי יועץ שם: ד"ר פרסון אלכס. התמחות: רופא שיניים, בית חולים...
-
מיינו מה חמץ ואת הדברים לשימוש מיידי הניחו בפינה על השיש במטבח
היכנסו למזווה (ארונות אחסון המזון) בבית, ובדקו מה יש ובמה כדאי להשתמש...
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה