איפור במראה השוקולד

כן, כן, ההשראה מהממתק האהוב לא פוסחת גם על האיפור. נכון, בד"כ בחורף גווני האיפור הופכים כהים. אבל לכול כלל  כנראה יש יוצא מהכלל.

ירין שחף, מורה ומנהל בית הספר לאיפור מקצועי ממליץ לבעלות העור בגוון הכהה יותר, להתאפר בחורף הקרוב בלבן נטו, או ליתר דיוק להתאפר בצבעי השמנת של השוקולד הלבן. "התמהיל של שני צבעים ניגודיים אלה(החום והלבן), יוצר מראה אלגנטי ומפתיע." אומר שחף. העיניים מאופרות בצלליות משי לבנות במרקם מט(קו הקפל מודגש בחום בגוון שוקולד) ואילו השפתיים דומיננטיות  בשפתון בגוון שוקולד לבן בוהקקקק.  לדברי שחף ,ניתן לרכוש  בחו"ל (בפאריס ומילאנו )שפתונים  בצבעי חום לבן ממש בטעם שוקולד. בארץ ניתן למצוא סדרות מוגבלות הנמכרות בעיקר סמוך לסוף השנה האזרחית.
 
כיצד ליצור את המראה?
 
1. מנקים את הפנים בעזרת ג'ל ניקוי ולאחר מורחים שכבת קרם לחות, ממתינים לספיגה מוחלטת, בעונת הקרה( כ-10 דקות.)
2.מתאימים מייק-אפ לגוון העור עם נטייה לגוון מוקה , יש לזכור: גוון הפנים משתנה בעונות השנה ובחורף נוטה להיות בהיר יותר, האזור המומלץ לבדיקה הוא אזור המחשוף .יש לבדוק אם הגוון המייק-אפ משתלב עם צבע העור ואם רמת הכיסוי טובה.
מורחים את המייק-אפ בעזרת ספוגית כאשר כיוון המריחה ממרכז הפנים החוצה.
3.מוסיפים כיסוי נקודתי בעזרת קונסילר (בטון אחד בהיר מזה של המייק-אפ) למקומות בהם שכבת המייק-אפ אינה מספקת כיסוי הולם.
4.מפדרים את הפנים בתנועות תפיחה קלות בפודרה שקופה  במרקם מט כדי לקבע את המייק-אפ.
5. מניחים צללית  משי בגוון שמנת על גלגל העין, בקו הקפל נשתמש בצללית בגוון  חום -אפרפר. כעת נמזג בניהם בעזרת מברשת  ספוג נקייה או כרית האצבע.
6. מורחים עיפרון עיניים לבן בחלק התחתון של קו הריסים ומדגישים במיוחד את הזווית הפנימית קרוב לאף.
7.ע"מ שהאיפור יראה זהה בשתי העיניים, יש לבצע כל שלב (בהנחת צללית) בשתי העיניים יחדיו ורק אח"כ להמשיך עם צללית בגוון הנוסף.
6 ליצירת מראה ריסים "רטוב" – מורחים מסקרה שחורה ועוצמים את העין בחוזקה ע"מ ליצור גבשושים בקו הריסים.
7.יוצרים הצללה קלילה של סומק על עצמות הלחיים לכיוון הרכות ועד לקו השיער.
8.מורחים מייק-אפ לבן על השפתיים ומצפים בגלוס בוהק.
 
ואחרי כל זה, רוצו לאכול שוקולד.


 


ירין שחף, מורה לאיפור ומנהל בית הספר הגבוה למקצועות האיפור

הוסף תגובה