איך לדעת שהבשר טוב
- 11/03/2012
- זמן קריאה מוערך: 19 שנ'
סמני ההיכר לבשר מטיב מעולה הם:
1) צבע אדום מאיר.
2) שכבת שומן חיצונית בהירה בעובי 1-2 ס"מ.
3) סיבי שומן בתוך הבשר האדום.
4) סיבים דקים ועסיסיים.
5) ריח אופיני.
6) בשר מלא ( אחוז קטן יחסית של עצמות).
7) אסור שהבשר יהיה לך וזגוגי
8) בשר שעבר איחסון נכון ומספיק ניתן לבדוק ע"י לחיצת אצבע. כאשר נשאר שקע – הבשר רך וטוב לשימוש.
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
-
בנות, בתכשירי איפור אין שותפים
חשוב מאוד לא לחלוק תכשירי איפור עם שותפות. נערות רבות מחליפות רימל...
-
נסה לחסוך בפרטים אישיים בטלפון, וקבע פגישה במקום קצת מרוחק מביתך
במהלך ביצוע עסקת המכירה חשוב לשים לב לכמה כללי זהירות ! נתחיל בכך שנאמר...
-
דרכים לבדיקת טריות של דג
1) עין הדג צריכה לבלוט , בצבע שחור מבריק ולא שקועה ולבנה. 2) בשר הדג צריך...
-
איך נדע שהדג מוכן
את הדגים ניתן להכין בהרבה אופנים: טיגון עמוק, צליה במחבט ( פילה) , צלייה...
-
פילפלים חריפים- כללי
- מומלץ להשתמש בכפפות חד פעמי כאשר אנו חותכים אותם.- כדאי למתן החריפות...
הוסף תגובה