איך משתמשים בפויקה?
- 25/12/2012
- זמן קריאה מוערך: 31 שנ'
הצגנו כאן באתר לפני כשלושה שבועות את היתרונות הגלומים בבישול בפויקה. הימים החורפיים מזמינים בישול חם ומפנק ואנחנו מפשילים שרוולים;
אשר למתחילים שביננו, הנה הסבר קצר:
בדרך כלל מניחים את הפויקה על גחלים בצמוד למדורה אבל לא בתוכה.
בעזרת מוט מתכת אותו כדאי לרכוש יחד עם הפויקה עצמה, מסובבים את הפויקה על צירה בכל רבע שעה בערך, כדי לוודא חימום אחיד מכל הצדדים.
יש גם דרך נוספת – להציב את הפויקה על חצובה (שגם אותה אפשר לרכוש עם הפויקה) מעל למדורה,
במרחק שימנע את שריפת התבשיל אבל ייתן מספיק חום לבישול נאות.
השיטה הזו מונעת את הצורך לסובב את הפויקה מדי פעם.
קטגוריות
עוד בנושא
-
קרואטיה, חובה לוודא בעת השכרת רכב במדינה אחרת כי הוא "בר כניסה" לקרואטיה
אפשר להגיע לקרואטיה ברכב מהארצות השכנות. מה שחובה לוודא בעת השכרת...
-
בפעולת חילוץ הרכב, הרחיקו את כל אלה שלא עוסקים בחילוץ
נתקעתם? פרט לאלה העוסקים בחילוץ הרחיקו את השאר מטווח פגיעתם של כבלים...
-
החזיקו כל הזמן משהו בידיים במקום הסיגריה
החזיקו כל הזמן משהו בידיים במקום הסיגריה: טלפון נייד, עפרון, עט,...
עוד מאותו הכותב
-
ביגוד טרמי - מי צריך את זה?
ביגוד טרמי מיועד לויסות ולשמירה על חום הגוף במצבי קור שונים. אפילו...
-
בישול בפויקה - חם בלב וגם בחוץ
הפויקה הוא סיר העשוי מברזל יצוק שכאשר מניחים אותו על גחלים מתפשט בתוכו...
-
נעלי טיולים ושטח
לפני טיול בטבע או מסע רגלי ארוך - איך לבחור את הנעל המתאימה ביותר? חשוב,...
הוסף תגובה