איך לתחזק סיר פויקה?
- 04/11/2010
- זמן קריאה מוערך: 20 שנ'
1. לשטוף במים חמים וסבון כלים, את פנים הסיר והמכסה וליבש היטב את שניהם
3. להכניס את הסיר והמכסה המשומנים לתנור בחום של 180 מעלות צלזיוס, לפרק זמן קצר, עד שהסיר מתלהט ומתחיל להעלות עשן
הכנה זו נדרשת בכלי חדש בלבד (לפני הבישול בפעם הראשונה) ולאחריה אפשר לבשל בפויקה. אחרי כל בישול, יש לשטוף, ליבש ולשמן מייד
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
עוד מאותו הכותב
-
תקנון האתר
השימוש באתר TIPS4U (להלן:"האתר") ובתכנים המוצגים בו ובבלוגים היושבים תחת...
-
יין, מומלץ לרכוש בחנויות היין המתמחות
בחנויות המתמחות, ניתן להיות בטוחים שהיין נשמר כהלכה. שמירה של יין בתנאים...
-
יין, כדאי לבחור כוסות של חברה מוכרת ואיכותית
אלו סוגי כוסות מומלצים לבר הביתי? כוסות וויסקי – לשתייה של וויסקי...
הוסף תגובה