איך למנוע מכרובית / תפוח אדמה להשחיר אחרי בישול?
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 8 שנ'
הרתחת תפוחי אדמה ו/או כרובית
קטגוריות
עוד בנושא
-
איזה מקום ניתן להקדיש לתנור בבית?
לתנור תנורי הבישול והאפייה בשוק מחולקים לשני סוגים עיקריים: תנורים...
-
פירה, לא כדאי לקלף את הירק לפני הבישול
אם אתם מכינים פירה, סלט תפוחי אדמה או סלט סלק, לא כדאי לקלף את הירק לפני...
-
קייטנת בית: יום בישול ערוך.
יום בישול ערוך. היום כולם מתגייסים להכנת ארוחת צהריים חגיגית.שימו...
עוד מאותו הכותב
-
איך לקבל קציצות אווריריות?
לקבלת קציצות בשר אווריריות יותר, יש להוסיף מי סודה או אבקת סודה לשתיה...
-
הסרת ריח שום מהידיים
כדי להסיר ריח של שום או בצל מהידיים כל מה שצריך לעשות זה לשפשף כף מלח...
-
בישול תירס
אין לבשל תירס במי מלח. המלח מקשה את התירס. יש להוסיף מלח רק בעת ההגשה. מומלץ...
הוסף תגובה