איך להכין גרנולה ברגע
- 07/10/2011
- זמן קריאה מוערך: 27 שנ'
חומרים:
הכנה:
מערבבים בקערית את המים והקינמון. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מערבבים את שיבולת השועל עם מי הקינמון, ושמים בתבנית. קולים בתנור בחום גבוה (190 מעלות) כעשר דקות עד שמשחים קלות. השגיחו שהתערובת לא תישרף וערבבו מדי פעם. כששיבולת השועל מתקררת, הוסיפו לה את שאר החומרים ואחסנו בצנצנת.
קטגוריות
עוד בנושא
-
סיר, התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת
התחתית הכבדה של הסיר מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או...
-
סיר נירוסטה, עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום
עדיף לבשל בסירי נירוסטה ולא בסירי אלומיניום. נירוסטה היא מתכת קשיחה...
-
ריבה, היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר על מנת לשמור על טריותה
היחס הראוי בהכנת הריבה הוא 1:1 פרי וסוכר. מדובר למעשה על שיטה ישנה לשימור....
עוד מאותו הכותב
-
איך לזכור לשתות מים
שתו כוס מים בבוקר על בטן ריקה, ולאחר מכן, בכל פעם שעושים פיפי – יוצאים...
-
לאכול אחרי האימון ספורט
ספורט איננו מספיק ללא תמיכה תזונתית. לאחר אימון בן שעה ויותר, המשלב...
-
הכנת מרק אפונה ובטטה
מרקים הם דרך נהדרת לספק נוזלים לגוף ולהעשיר את התפריט בירקות ובקטניות....
הוסף תגובה