איך הופכים מתכון חלבי לפרווה
- 13/08/2011
- זמן קריאה מוערך: 30 שנ'
חלב – חלב סויה , חלב קוקוס או חלב ריץ '.
חמאה – מרגרינה או מרגרינה בטעם חמאה . היום קיימות מרגרינות ללא שומן טראנס, שבהן עדיף להשתמש מטעמי בריאות.
שמנת מתוקה – שמנת צמחית להקצפה או לבישול בהתאם לשימוש. אם השמנת מיועדת לבלילת העוגה או לציפוי שעובר חימום, שימו לב שאתם משתמשים בשמנת צמחית שמתאימה גם לבישול ואפייה (סוגים מסוימים של שמנות צמחיות מתפרקים בחום).
שמנת חמוצה או ריוויון/לרוויה – כמות זהה של תחליף חלב או שמנת צמחית, עם מעט מיץ לימון (כפית מיץ לימון לכוס חלב)
בכל מקרה, קחו בחשבון שהתוצאה תשתנה בהתאם לתחליף שתבחרו, ולא תהיה זהה לגמרי למתכון החלבי….
-
בצק עלים, רצוי לאפות בטמפרטורה גבוהה מאוד (250 מעלות)
הטמפרטורה הגבוהה מאפשרת לנוזלים שבחמאה או במרגרינה להתאדות, ובכך ליצור...
-
בצק, הפרידו את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה
למה מפרידים את החומרים היבשים מהחומרים הרטובים לפני האפייה? כדי שלא...
-
בצק, פיזור שעועית על גבי הבצק ימנע ממנו להתרומם
לתחתית בצק שנאפה ללא כל תוספות, יש נטייה להתרומם במקומות שונים (בעיקר...
-
עוגת גבינה עם עוגיות שוקולד צ`יפס
כמות: תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ חומרים לבצק העוגיות (לתחתית ולקישוט): 100...
הוסף תגובה