אדונית התבלינים
- 25/09/2012
- זמן קריאה מוערך: 13 שנ'
מבשלים משהו?
אחרי שאתם משתמשים בתבלין מסויים החזירו אותו למגירת התבלינים.
כך תדעו בדיוק מה הכנסתם ומה טרם ולא תמצאו את עצמכם שואלים: "האם הכנסתי מלח לפני שהטלפון בדיוק צלצל?!"
עוד בנושא
-
איזה מקום ניתן להקדיש לתנור בבית?
לתנור תנורי הבישול והאפייה בשוק מחולקים לשני סוגים עיקריים: תנורים...
-
לזניה חלבית
מצרכים: 8 עלי לזניה כ-80 קלוריות לעלה 1 1 קופסת קוטג' 3% 1 ביצה 1 כף שמן 1...
-
שיפודי שישליק וירקות
מרכיבים: 600 גרם בשר הודו אדום. 1 כוס פטריות טריות. 2 פלפלים אדומים מנוקים...
עוד מאותו הכותב
-
מניעת ריח רע למגבות
בערב, לאחר שכל בני המשפחה סיימו את המקלחת, ולאחר שחדר האמבטיה נראה כמו...
-
רולר בליידס, כדאי לשמור בתרמיל גב פשוט
את הרולר בליידס של הילדים (וגם שלכם אם יש) כדאי לשמור בתרמיל גב פשוט...
-
כיצד למנוע ריח רע למגבות לחות?
פרטי יועץ שלום לכם, שמי איילת גרינברג ואני "מוציאה...
הוסף תגובה